woensdag 12 september 2012

Heilig Hart minecraft


Hallo, ik ben Thomas Decuypere van het  6de leerjaar en ik heb de school nagemaakt in mijn spel minecraft en ik wil dit graag tonen aan julie. Ik vind minecraft leuk en ik speel er heel vaak op en ik oefen op bouwen en ik kan beter en beter bouwen en daarom heb ik de school nagebouwd. Ik vind dat het mooi is. Ik heb het aan mijn vrienden en juf getoond en ze vinden het echt de max! Mijn juf toonde het dan ook aan de directeur en ze zijn beiden heel enthousiast en wilden dit filmpje op de website van school. Veel kijkplezier!                        

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive