maandag 9 juli 2012

Droom je vakantie

Vakantie! Al weken op voorhand maken we duizend plannen. En uiteindelijk vervelen we ons te pletter. Herkenbaar? Los het op met het grote post-itdroombord. Van welke vakantie droom jij? Doe je ogen dicht en bedenk wat je deze vakantie wil doen. Het liefst gratis! En je moet het meeste ervan in huis hebben. Schelpjes rapen op het strand. Een tent in de tuin opslaan. Zelf pizza maken. Zoek een kader, een bord, een raam … Geef iedereen een stapel post-its en hang jullie uitgekozen plekje vol dromen. Telkens je er iets hebt uitgepikt, neem je de post-it weg.

Bron: Klasse voor ouders

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive