maandag 11 juni 2012

Schoolreis

Voor de een waren de dieren het meest boeiende, voor een ander was het ponyritje dan weer het hoogtepunt. Misschien vonden enkele kleuters het picnicken het fijnste moment van de dag, of was het 'wilde' tochtje in de kar aan de tractor iets wat het meest bijgebleven is. Voor Manuel misschien? Omdat hij de volgende dag jarig was, mocht hij op de schoot van de boerin, de tractor besturen! Aude vond dan weer het 'hondje' super schattig! (een ferm uit de kluiten gewassen Berner sennenhond) Of wat dacht je van pootje baden door een grote plas? Het was in ieder geval een heel fijne schoolreis. Het weer was niet altijd even super, maar dit is slechts een klein detail. Het waren vooral de kleuters die het mooie weer maakten!

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive