donderdag 3 mei 2012

De ruimte in... met 2-3KB

Dit thema sprak de kleuters enorm aan, we zijn gestart met de waarneming van een sterrenkijker, beluisterden verhalen over de maan, keken in informatieve boeken naar de verschillende planeten, raketten, satelieten, astronauten...We hebben zelf naar een filmpje gekeken over de raket die vertrok naar de maan, een wandeling van de astronaut op de maan, de oefeningen van de astronauten vooraleer ze mogen een reis maken naar de maan. Natuurlijk werd dit allemaal gedramatiseerd in de klas, we knutselden zelf een raket en met een versje erbij leerden we aftellen van 10 naar 0.We boetseerden een ruimtemannetje, knutselden een vliegende schotel enz... Het werd een leuk en boeiend thema, geniet van de foto's...

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive