zaterdag 31 maart 2012

Omleiding vanaf 2 april


Vanaf maandag 2 april start de firma GROWEBO in opdracht van stad Harelbeke aan de werken kruispunt A. Pevernagestraat - Tuinstraat - Stasegemsestraat - Peter Benoitlaan te Harelbeke. Deze werken zullen 6 weken duren.
Gedurende de volledige duurtijd van de werken zal de rijbaan onder de spoorwegtunnel afgesloten zijn. Het zal dus niet mogelijk zijn om vanuit de Stasegemsestraat de Tuinstraat en Peter Benoitlaan te bereiken of om vanuit de A. Pevernagestraat naar de Stasegemsestraat te rijden. Vanuit de A. Pevernagestraat blijft het wel mogelijk om de Tuinstraat en Peter Benoitlaan te bereiken, behalve op de eerste en laatste dag van de werken.

Een omleiding is voorzien via Heerbaan - Gaversstraat - Tuinstraat en Ballingenweg. Voor het verkeer van Harelbeke naar Stasegem is een omleiding voorzien via N43 - Groeningestraat - Gulden-Sporenstraat.
Op de eerste en laatste dag van de werken zal het kruispunt volledig worden afgesloten. Gedurende deze dagen wordt de rijrichting in de Wagenweg omgedraaid, zodat de Tuinstraat bereikbaar blijft. Het stuk Peter Benoitlaan tussen A. Pevernagestraat en Nieuwstraat zal niet bereikbaar zijn gedurende deze twee dagen.

Bron: overgenomen uit bewonersbrief Harelbeke

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive