zaterdag 24 maart 2012

Jeugdboekenweek

De voorbije 2 weken konden de kinderen naar de bibliotheek komen over de middag en tijdens de studie. De bibliotheek werd tijdelijk ingericht in de polyvalente zaal. Het thema van de jeugdboekenweek was 'dieren'. De kinderen konden boeken lezen en inkijken rond het thema dieren, ze konden een dierenbladwijzer maken, een dierenspelletje spelen, de weg zoeken van Tip de Muis, een kleurplaat kleuren van Tip de Muis,... . De kinderen vanaf het 3e leerjaar konden ook meedoen met een boekenquiz. Ze kregen 20 vragen waarbij ze de antwoorden moesten zoeken in de boeken aangeduid met een groen stickertje. Er stonden ook telkens 2 computers klaar waar de kinderen konden luisteren naar een boek en ondertussen meelezen. En op de Ipad konden ze via 'Fundels' een boek beluisteren en bekijken en de daarbij horende activiteiten doen. Op de laptop konden ze de activiteiten doen op de website van de jeugdboekenweek (www.jeugdboekenweek.be). Er kwamen heel wat kinderen langs om de verschillende activiteiten te doen. Geniet mee via de foto's.

 

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive