zaterdag 24 maart 2012

Energie uit de batterie

Tijdens het project MOS, over energie, leerden we in onze klas over batterijen. Wat werkt op batterijen? Wat is dat een batterij? Waar doe ik batterijen als ze leeg zijn? Hebben onze buren nog lege batterijen? Kunnen we wel een batterijendomino maken met de rechthoekige batterijen? Geraken we aan duizend batterijen en dus aan onze 3 sterren? Elk van bovenstaande vragen kreeg een antwoord gedurende het project. Er werd verzameld, heel veel zelfs, soms kwamen kinderen met hele emmers. Tevreden waren de kinderen toen ze hoorden dat we al boven de 1000 batterijen zaten. Bravo aan iedereen, ons doel is bereikt: met het eerste en tweede leerjaar verzamelden we meer dan 4000 lege batterijen. Nu wachten tot de Bebatton wordt leeggehaald...

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive