donderdag 24 november 2011

Groen is een goed gevoel!

Op woensdag 19 oktober kwam Victor naar onze school. Victor is een mannetje dat ons een goed gevoel geeft. Hij bracht zijn speciaal ontworpen 'goed-gevoel-machine' mee naar onze school. Victor ging in de stoel van zijn machine zitten en wij konden zien wat er bij hem op school zoal gebeurt. We keken in zijn hoofd. Soms had hij een goed gevoel, soms ook niet. Als je je niet goed voelt, dan moet je dat tonen door de rode kleur. Voel je je super, dan kan je dat aangeven door de groene kleur. Wij hebben met het 3e kleuter en het 1e en 2e leerjaar ook een 'goed-gevoel-machine' en die werkt uitstekend...

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive