zaterdag 4 december 2010

Sneeuwpret

Al dagen was het bijtend koud, vroor het dat het kraakte, en sneeuwde het. Mooi om naar te kijken, maar voor de kleuters misschien wel wat van het goede te veel. Dus bleven we tijdens de speeltijd lekker binnen. Maar toch...
De kleuterspeelplaats bleef er dus onbelopen bij liggen. Geen enkel voetstapje was er te zien op het vlakke witte tapijt. En dat begon toch wel wat te kriebelen.
Dus op vrijdagnamiddag, de zon was zelfs even van de partij, kleedden we ons warm aan en trokken we naar buiten. Koud? Dat viel mee! Enkele kinderen gingen onmiddellijk op hun rug liggen en maakten een sneeuwengeltje.
Marie was met de slee naar school gekomen, dus konden we ook fijn sleetje rijden. Hier bewezen de kinderen dat ze 'samen sterk' waren. Want wat niet alleen lukte, klaarden ze samen wel! En ze haalden een flinke snelheid hoor!
Jammer dat de sneeuw niet zo goed was om sneeuwballen te maken, wat Bryan goed ondervonden had. Dus een sneeuwpop maken, dat zal voor een volgende keer zijn.
Lore schreef nog snel haar naam in de sneeuw en daarna gingen we terug naar binnen.
Met rode wangen en een heerlijke 'buitengeur' genoten we nog van een lekkere beker warme chocolademelk!

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive