zaterdag 4 december 2010

Sinterklaas


De kinderen hadden er al lang naar uitgekeken en uiteindelijk was het zover: De Sint kwam op 4 december op bezoek in de klas. De kinderen waren heel uitbundig of net toch weer onder de indruk. Het was een heel fijn bezoek! De Sint bracht een heleboel geschenkjes mee voor de flinke klas. En daar bleef het niet bij. Die avond hadden de kinderen hun turnpantoffel gezet. De volgende ochtend zat er een leuke verrassing in!
Dank u wel Sinterklaas!

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive