vrijdag 10 december 2010

Hoe het varkentje aan zijn krulstaartje kwam


Op vrijdag 10 december mochten we samen met het eerste en het tweede leerjaar naar de stadsschouwburg in Kortrijk.
Dit keer gingen we niet met de auto, maar we namen de bus in de Markstraat om richting Kortrijk te gaan.  De bus bracht ons tot aan het station.  Van daaruit gingen wij te voet verder tot aan de schouwburg. 
Daar mochten we genieten van een theaterstuk.  De meneer speelde de engel Gabriël.  Hij had pijn aan zijn rug want zei de hele tijd 'ai, oei'.  Er zaten ook 2 muzikanten op het podium die het hele theaterstuk een beetje begeleidden.  We konden ook naar een groot scherm kijken waarop nu en dan dingen werden geprojecteerd.
Weten jullie hoe het varkentje aan zijn krulstaartje kwam?  Wij wel, maar we verklappen het jullie niet.

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive