woensdag 1 december 2010

Grootouders in de kleuterklas

We waren er al een hele tijd mee bezig in de klas : we maakten een heel mooi schilderij voor onze lieve oma's, opa's, meme's en pepe's, leerden een leuk versje, een lieve oma kwam voorlezen in de klas,...
We bekeken ook foto's van de grootouders en de kleuters vertelden wat ze allemaal samen deden, het waren allemaal leuke dingen!
Daarom wilden we ook eens iets leuks doen voor hen.
Er werd een grootouderfeest georganiseerd met verschillende workshops, zodat de grootouders actief konden bezig zijn met hun kleinkinderen. Op voorhand werd de keuze gemaakt : kleuren, een placematje maken, gezelschapsspelletjes spelen, boeken voorlezen en inkijken, een originele sleutelhanger knutselen, een lekker gerechtje maken, kleien, een ketting rijgen, spelen met zand en plasticine...
We zagen dat het goed was en dat werd ook nog eens bevestigd door de grootouders. We hadden ook gezellige gesprekjes, zodat we hen beter leerden kennen.
Na de workshops konden de grootouders nog genieten van een geurig kopje koffie en een lekker stukje taart. De kleuters konden bij hun vriendjes in de klas een fruitsapje drinken en een wafeltje eten.
Met een tevreden gevoel sloten we de namiddag af. Bedankt oma's, opa's, meme's en pepe's!
 

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive