maandag 6 december 2010

De sint op bezoek

Op 2/12 was er hoog bezoek op school.  Rara, de Sint en een van zijn zwarte pieten kwamen naar onze school.  De dagen daarvoor mochten we knutselwerkjes maken van Sinterklaas.  We konden kiezen uit 3 verschillende werkjes: een gekke Zwarte Piet die op zijn kop staat, een luchtballon met Sint en Piet in of een raamhanger.  Veel kinderen kozen voor de gekke Zwarte Piet.  Dat was een idee van Juliette van onze klas.  Zij bracht een voorbeeldje mee van mama's werk. Dat was een heel leuk idee en mooi als decoratie aan de ramen.  We leerden ook een liedje voor Sint en Piet.  Het was geen nieuw liedje, maar een liedje dat al heel lang bestaat 'zie ginds komt de stoomboot'.  Eerlijk gezegd, wij kenden nog niet de volledig tekst en dus leerden we dit liedje heel goed zingen.  We leerden er ook enkele bewegingen bij.  Eindelijk was het toen zover, Sint was al aanwezig op school van 's morgens.  We zaten te popelen om hem in onze klas op bezoek te krijgen.  Opletten lukte ons niet meer zo goed.  Plots hard geklop op de deur, Piet reed binnen met zijn eenwieler en Sint erachteraan. Overal picknicken, centjes en gommetjes om te eten, wij sloegen aan het rapen. Onze klas zag er niet uit en weet je, daarna strooide Piet nog eens met picknicken en andere dingen.  We kregen zelfs enkele cadeautjes voor de twee klassen.  De klas van juf Sophie kreeg drie spelletjes en de klas van juf Joke kreeg er ook drie, dat is dan samen zes.  Ah ja, want wij kunnen nu al rekenen.0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive