donderdag 18 november 2010

Gezelschapsspelen

Donderdag 18 november stonden er gezelschapsspelletjes op het programma. De klas werd in groepjes van 4 verdeeld. De mama van Jana, Mayna en Brent konden een groepje begeleiden. Eerst werd een woordje uitleg gegeven en daarna begonnen we te spelen. We konden kiezen uit triominos, upturn, loopit, uno en rummikub. We speelden twee verschillende spelletjes (volgende week komen de andere aan bod). De scores werden nauwgezet bijgehouden maar we weten : winnen is niet zo belangrijk. Plezier beleven en samen spelen, dat is wat telt! Je kan een kijkje nemen, door de foto aan te klikken.

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive