vrijdag 26 november 2010

Bezoek van onze droomcoach

Vijfde leerjaar - Na de mooie opening van onze project 'de droomfabriek' , kwam Anne, onze droomcoach, op bezoek.
Ze vertelde over ' De Moense Feeste' , een tweejaarlijks evenement. Daar kunnen kinderen een ganse namiddag gratis genieten van allerlei spectaculaire activiteiten. Als één van de medewerkers vertelde ze hoe er 8 maanden intensief gewerkt wordt om dit gebeuren op poten te zetten. De kinderen hoorden dat er heel veel verschillende taken zijn : promotie, sponsoring, schrijven van brieven, verzamelen van medewerkers, opzetten van de verschillende standen,.... Ze kon de leerlingen van het vijfde leerjaar warm maken om ook een kinderdorpje te organiseren op de kerstmarkt.Het inititatief ligt daarbij volledig in handen van de leerlingen. De droomcoach en ikzelf begeleiden en sturen de kinderen waar nodig. Ik ben heel nieuwsgierig naar het uiteindelijke resultaat.
Meester Geert

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive