vrijdag 15 oktober 2010

Sportdag eerste en tweede leerjaar

Op dinsdag 12 oktober was er sportdag voor heel het lager.  Dat was een superleuke dag, ook voor het eerste en tweede leerjaar. 
In de voormiddag stonden verschillende spelen opgesteld in de turnzaal en daar konden de kinderen steeds in groepjes van 3 of 4 een spelletje spelen.
Hieronder een overzicht van een aantal spelletjes:  mikken met de bal naar een keeper,in een groot springtouw springen, met een heel grote broek kikkers vangen, door een tunnel kruipen, een kikker in de lucht schieten met een wip en die dan vangen, lopen op grote voeten, met een handdoek een balletje in de lucht schieten, ...
In de namiddag gingen we naar de Dageraad in Harelbeke.  Daar mochten we 3 dingen doen: bosspel, minigolf en dans met lepels.
Moe, maar heel tevreden en net op tijd kwamen we terug aan op school.

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive